KAKO DJELUJU PROIZVODI ZA BLOKIRANJE MASNOĆA I UGLJIKOHIDRATA I KAKO IH KORISTITI

Jeste li znali da ovi proizvodi neće djelovati sa svim dijetama? Ali za neke mogu imati veliki utjecaj! Pogledajte da li vam odgovara!

Očito je da ne možemo preživjeti bez hrane. Ali pretjerana konzumacija može utjecati na naše zdravlje i težinu, potaknuti pojavu bolesti poput dijabetesa, nealkoholno masne jetre, povećati razinu triglicerida i lošeg kolesterola u krvi i povećati šanse za srčani udar.

"Jedite manje" i dalje je najjednostavniji - i najprisutniji - savjet za mršavljenje. Ali istina je, da je tako.

Gubitak kilograma postiže se dugoročnim deficitom kalorija. Može se stvoriti smanjenjem unosa hrane i povećanjem tjelesne aktivnosti. Ali najbolja metoda je slijediti oba aspekta: smanjiti unos hrane I kretati se svakodnevno.

Nažalost, teorija je lakši dio.

Stvaranje potrebnog kalorijskog deficita je teška stvar. Gubitak kilograma naporna je borba i svaka pomoć je dobrodošla.

Srećom, neki dodaci prehrani mogu nam pomoći da stvorimo ovaj deficit na vrlo učinkovit način.

Povećajte kalorijski deficit korištenjem proizvoda za blokiranje ugljikohidrata i masnoće

Ovi proizvodi sprječavaju apsorpciju ugljikohidrata i masnoće koje konzumiramo. Ali ne u potpunosti, nije baš tako jednostavno.
Pa da vidimo točno kako to funkcionira.

Proizvodi koji blokiraju apsorpciju ugljikohidrata

Ove vrste proizvoda nisu nove na tržištu, a njihovi učinci su prilično dobro istraženi. Njihov glavni učinak je blokiranje enzima amilaze, koji razgrađuje većinu ugljikohidrata.

Ugljikohidrati su podijeljeni u 3 skupine:

 • Šećeri (lako se probavljaju i apsorbiraju)
 • Škrob (treba vremena da se razgradi na jednostavnije šećere da bi se mogao apsorbirati)
 • Vlakna (ne mogu se probaviti)

Kada koristimo proizvode koji blokiraju ugljikohidrate (koji blokiraju amilazu), neki škrob se neće probaviti i jednostavno će se eliminirati iz tijela, poput vlakana. A što je manje jednostavnih šećera na raspolaganju, manje kalorija je na raspolaganju tijelu.

I ne samo to. Ovi proizvodi također mogu pomoći u kontroli apetita.

Nakon svakog obroka razina šećera u krvi raste, zatim slijedi inzulin, nakon čega slijedi značajno smanjenje. Tada se obično javlja žudnja za hranom.

Upotreba proizvoda za blokiranje ugljikohidrata čini razinu šećera u krvi stabilnijom, s manje dramatičnih promjena. Korištenje ove vrste proizvoda produljit će vrijeme za probavu hrane, što znači da će osjećaj sitosti duže trajati. Ghrelin, hormon gladi, neće se aktivirati tako brzo nakon obroka kao što to obično biva.

Proizvodi koji smanjuju apsorpciju ugljikohidrata ne samo da smanjuju količinu potrošenih kalorija, već i produžuju osjećaj sitosti i minimaliziraju apetit.

Proizvodi za blokiranje apsorpcije masnoća

Postoje dvije različite verzije proizvoda za blokiranje masti. Neki blokiraju probavne enzime, slično blokiranju apsorpcije ugljikohidrata, a drugi pretvaraju masnoću u gel koji se ne može probaviti i jednostavno se eliminira iz tijela.

Za razliku od ugljikohidrata, koji se počinju probavljati u ustima, masnoća se počinje razgrađivati u želucu. Ali slično ugljikohidratima, većina masti se probavlja u tankom crijevu.

Proizvodi za blokiranje masnoće djeluju blokirajući enzim lipazu, koja je odgovorna za razgradnju masnoće u masne kiseline i glicerol. Što se manje masnoće probavlja, to je manje kalorija dostupno tijelu.

Kombiniranje proizvoda za blokiranje masnoća i ugljikohidrata može prepoloviti unos kalorija!

Obično govorimo o blokiranju ugljikohidrata i blokiranju hrane kao dvije odvojene stvari. Međutim, s obzirom da je razvoj ID-alG ™ - prirodne mješavine ekstrakta smeđe alge i ulja iz sjemenki grožđa - nije potrebno kupiti dva proizvoda za dvostruki učinak.

Pokazalo se da ID-alG ™ blokira 58%* enzima lipaze i 54 * enzima amilaze. To znači da u redovitom obroku možete prepoloviti kalorije.

Francuski istraživač koji je otkrio sastojak proveo je kliničku studiju ove patentirane smjese i bio je zadivljen rezultatima.

Klinička studija u kojoj su sudionici (s indeksom BMI ispod 32) svakodnevno konzumirali ID-aLG ™, gubili su kilograme, unatoč činjenici da nisu ništa promijenili u svojoj prehrani ili režimu treninga.

 • Sudionici su u prosjeku u 8 tjedana izgubili 2,3 kilograma*
 • Poboljšali su oblik tijela smanjujući opseg struka (-2,4 cm*)
 • Smanjili su mu opseg bokova (-1,7 cm*) i opseg bedara (-0,9 cm*)

1. trbušna potkožna masnoća
2. visceralna masnoća
3. smanjenje

Mi smo sve to samo još poboljšali!

Kada smo otkrili ID-alG ™, činilo nam se izvanrednim. Ali željeli smo to učiniti još boljim - jačim, ali i potaknuti probavu.

Uz patentirani aktivni sastojak ID-aLG ™, proizvodu su dodani ekstrakt cejlonskog cimeta i ekstrakt crvenog grožđa, cink, krom i vitamin B3.

Sinergistički učinak ovih sastojaka je izuzetan:

 • Inhibira 54-57%* amilaze i lipaze i smanjuje kalorije za pola
 • Ekstrakt cimeta stabilizira šećer u krvi, smanjuje žudnju za slatkišima i održava normalnu razinu lipida u krvi
 • Smanjuje visceralnu masnoću i smanjuje opseg struka
 • Proizvod ne stvara nelagodu
 • Podržava zdravlje probavnog trakta
 • Potiče mršavljenje


Tko može imati najviše koristi od Turbo Blockera - proizvoda koji blokira apsorpciju ugljikohidrata i masti

Vrlo je jednostavno.

Budući da Turbo Blocker blokira probavu ugljikohidrata i masti i samim tim smanjuje kalorijsku vrijednost obroka, najmoćniji je ako slijedite uravnoteženu, mediteransku ili standardnu prehranu.

Ako ste na dijeti s niskim udjelom ugljikohidrata, kupovina proizvoda za blokiranje masnoća može biti bolji izbor za vas.
Ako ste na dijeti s malo masti, dovoljno je koristiti proizvod koji blokira ugljikohidrate.

Turbo blocker je idealan za vas ako:

 • Teško kontrolirate veličinu porcija
 • Jednostavno se ne možete odreći kruha, tjestenine, kolača, krumpira itd.
 • Obožavate masnu hranu - posebno u kombinaciji s drugom hranom
 • Manje ste fizički aktivni
 • Teško vam je kontrolirati žudnju i ograničiti svoje grickalice 

*Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe i mogu se razlikovati od onih opisanih na web stanici. Naši proizvodi nisu namijenjeni prevenciji ili liječenju bilo koje bolesti.