5 znakova koji pokazuju da toksini sprečavaju mršavljenje

Nepravedno je kad osoba nije u mogućnosti izgubiti kilograme! Pročitaj kako se riješiti tog problema u samo nekoliko dana.

Zbog nekvalitetne hrane, loših životnih navika i okruženja modernog svijeta punog toksina, je toksično tijelo nešto što je nažalost vrlo učestalo.

Ljudsko tijelo je dobro opremljeno za uklanjanje toksina. Limfni sustav, jetra, bubrezi, probavni sustav rade zajedno kako bi tijelo održali zdravim, u formi, bez viška masnoće i svih nakupina toksina.

Međutim, ljudsko tijelo se nikada nije trebalo boriti protiv TOLIKO toksina, bakterija, ksenohormona i onečišćenja. Kad se nakupi previše toksina, vrijeme je za intervenciju!

Ako imaš 2 ili više znakova toksičnog tijela, detoksikacija je pametna ideja:

  • Nakupljanje masnoće oko struka.
  • Ne možeš smršavjeti, bez obzira na sve ili barem ne u znatnoj količini.
  • Stalno si umoran.
  • Osjećaš se naduto i često imaš otečene udove.
  • Ako koži nedostaje onaj zdrav sjaj.
  • Ako primjećuješ celulit (žene, ponekad i muškarci)

Pitaš se kako su povezani toksično tijelo i debljanje?

Jednostavno je - kada tijelo ne može učinkovito i dovoljno brzo ukloniti štetne mikroelemente, ono ih skriva kako bi nas zaštitilo.

Ukoliko se toksini ne uklone, masne stanice dolaze nas zaštititi od štetnog utjecaja i one zatvaraju tvari koje nam štete.

Jednostavno rečeno, naše tijelo skriva toksine u višku tjelesne masnoće.

Ako se višak masnog tkiva ne ukloni, problem jednostavno prelazi na sljedeću razinu (pomisli na upalu) gdje skladištimo još više masti, a eliminacija toksina postaje još teža.

Izgubiti kilograme značilo bi otopiti stanice u kojima su zatvoreni toksini, a tvoje ih tijelo ne želi osloboditi.

Kako onda izbaciti toksine i smršavjeti?

Budući da su debljanje i gomilanje toksina usko povezani i nadopunjuju se, najbolje je istovremeno detoksicirati se i smršavjeti.

  • Što smo bolji u uklanjanju toksina, to ćemo manje pohranjivati masnoće.

  • Što se više masnoće otopi, to ćemo više toksina moći izbaciti.

VAŽNO: Vrlo je važno da organi za uklanjanje (detoksikaciju) rade ispravno, tako da toksini koji izlaze iz rastopljene tjelesne masnoće mogu što prije napustiti tijelo. Ovo mora biti tvoj glavni prioritet! To je jedino što tvoje tijelo želi i koje je voljno učiniti: osloboditi zatvorene toksine - ako se pobrineš da brzo i sigurno napuste njegov teritorij.

Kako brzo i sigurno izbaciti toksine

Kao što smo spomenuli, da bismo učinkovito izgubili kilograme i što brže izbacili toksine, moramo ponovno pokrenuti svoje organe i sustave koji će ih eliminirati.

Najprije se moramo usredotočiti na ponovno pokretanje limfnog sustava i probavu.

Limfni sustav je pasivna sestra kardiovaskularnog sustava koji reciklira krvnu plazmu. Odgovoran je za uklanjanje otpadnih tvari i viška vode iz tkiva (uključujući višak masnoće), vraćanje vrijednog materijala u tijelo i podupiranje imunološkog sustava.

Ako limfni sustav ne radi ispravno, to je poput začepljenog WC-a koji se ne može isprati ako voda iznutra ne teče dovoljno brzo.

Toksine ne možemo osloboditi lijenom limfom.         

Budući da limfa (tekućina, medij limfnog sustava) ne pumpa i ne potiskuje poput krvi (tekućina, medij kardiovaskularnog sustava) srce, može postati lijeno (preopterećeno). Zato mu ponekad moramo pomoći.

Ako se boriš s tvrdokornom tjelesnom masnoćom i ne znaš što drugo učiniti, buđenje limfnog sustava i izbacivanje toksina i viška masnoće iz tijela bi trebali biti tvoj prioritet.

Evo što možeš učiniti da probudiš limfni sustav i olakšaš mršavljenje

Pokreni se, počni skakati!

Limfni sustav je pasivan, ali može se pojačati jednostavnim skakanjem ili trčanjem svaki dan. Ako nisi u mogućnosti trčati ili koristiti konop za skakanje, možeš koristiti minimalni odskok.

Redovita vježba ili dugotrajne aktivnosti poput hodanja ili vožnja biciklom 90 minuta mogu učinkovito pojačati sagorijevanje masnoće i metabolizam.

Opet voće i povrće ...

To se nikako ne može zaobići - voće i povrće su nam potrebni u prehrani. Ne samo da su prepuni antioksidansa, oni su također bogati vodom i vlaknima koje trebaš za pravilno uklanjanje otpadnih tvari. Što više raznovrsnih boja uključiš, to bolje. Započni s miješanim bobicama, tamno lisnatim zelenilom i citrusima.

... i svima poznata mantra "pij više vode".

Voda čini do 60% ljudskog odraslog tijela. Između ostalih uloga koje ima u našem tijelu, također je medij za krv, limfu, urin i stolicu. Što više vode uspiješ unijeti, to će više vode (urina i stolice, zajedno s toksinima i otpadnim tvarima) tvoje tijelo moći isprati.

25 g vlakana za žene, 38 g vlakana za muškarce - dnevno!

To je službena nutricionistička preporuka i nema nikakve veze s prehranom koju slijediš. Visoko-ugljikohidratna, nisko-ugljikohidratna, nemasna ili visokoproteinska ... nije važno! Dovoljan dnevni unos vlakana izuzetno je važan za upravljanje tjelesnom težinom, održava tvoj kardiovaskularni sustav zdravim i uklanja toksine i štetne tvari brzo i učinkovito.

Diuretik dodaci

Zbog svega o čemu smo do sada razgovarali, jasno je zašto su diuretici popularni kao dodatak mršavljenju. Najbolji diuretici na svjetskom tržištu aktiviraju limfni sustav i podržavaju eliminacijske organe korištenjem prirodnih sastojaka.

Naš najbolji diuretski napitak do sada je Turbofix i već je dvije godine na prvom mjestu najprodavaniji proizvod linije PowGen. Predstavljamo ti koncentriranu verziju našeg bestsellera u ampulama: TurboFix Shots

TurboFix Shots je snažan prirodni diuretik u obliku ampula koji smanjuje zadržavanje viška vode, potiče gubitak težine i naglašava mišiće. Sadrži prirodne ekstrakte, koji daju brzo vidljive rezultate.

U odličnoj recepturi nalazi se niz prirodnih sastojaka koji potiču djelovanje jetre, bubrega i omogućavaju dobru probavu.

Da, TurboFix Shots je diuretik koji nježno podupire i jetru. Jetra je organ koji sagorijeva masnoće i jedan je od najvećih aktera na tvom putu mršavljenja.

TurboFix Shots je nevjerojatno snažan kod uklanjanja viška vode i toksina, zato ga neki ljudi koriste samo nekoliko dana. Također imamo mnogo kupaca koji ga koriste za vrijeme dijete - kako bi osigurali da toksini iz rastopljene masnoće što prije napuste tijelo i time ne blokiraju proces mršavljenja.

Proizvodi za vas

-53%
Posebna cijena 89,99 kn Standardna cijena 189,99 kn
Pogledajte proizvod