ANJA: PREPORUČILA BIH X-TREME BURNER SVIM MOJIM KLIJENTIMA!"

Anja je djevojka mnogih talenata: magistrirala je prevoditeljstvo i uz to je licencirani osobni trener. Na kratko smo popričali s njom, kako bismo otkrili koji su najučinkovitiji dodaci za gubitak kilograma.

PowGen: Bok Anja, hvala što si izdvojila vrijeme! Recite mi, jeste li oduvijek željeli postati osobni trener?

Anja: "Oduvijek sam imala različita interesiranja, uključujući fizioterapiju, medicinu i naravno sport. 12 godina sam natjecateljska sportašica! U slobodno vrijeme sam istraživala o prehrani - iskušavala sam različite prehrambene pristupe . Tako da mi je bilo sasvim prirodno da idem tim putem i postanem osobni trener."

PowGen: Kada i kako ste otkrili PowGen?

Anja: "Primijetila sam vaše proizvode prije nekoliko mjeseci. Tražila sam proizvode koji će meni i mojim klijentima pružiti dodatni poticaj za postizanje ciljeva za mršavljenje i fitness."

PowGen: Koje proizvode preferirate i zašto?

Anja: "Moji favoriti su X-Treme Burner i L-Carnitine Max Power. Uzimam ih najmanje 15 minuta prije treninga. Pružaju mi snažan termogenički učinak, poboljšavaju moj fokus i izdržljivost tijekom mojih vježbi, a uz to podižu mi razinu energije - dugo nakon što završim s treningom."

PowGen: Što mislite, tko bi trebao uzimati X-Terme Burner?

Anja: "Preporučila bih ga svima koji smatraju da im treba više energije tijekom vježbanja. Apsolutno je neophodan za sve koji se žele riješiti viška masnoće jer značajno ubrzava proces sagorijevanja masnoća. Također bih preporučila L-karnitin Max Power i Ultimate BCAA za smanjenje mišićnog umora i poboljšanje regeneracije nakon vježbanja. "

Pogledajmo zašto je X-Treme Burner toliko moćan.

Kapsule sadrže:

  • aminokiseline L-tirozin i L-karnitin koji će poboljšati vaš fokus, povećati učinak treninga i pomoći vam da se smanji bol u mišićima,
  • ekstrakt Garcinia Cambogia će spriječiti napade gladi i stvaranje novih masnoća,
  • kofein i ekstrakt zelenog čaja će ustabiliti metabolizam, ubrzati gubitak kilograma i potaknuti topljenje masnoća,
  • ekstrakt voća kajenske paprike koji će ubrzati vaš metabolizam,
  • B-kompleks koji će smanjiti umor i iscrpljenost.
  • krom pomaže u stabilizaciji razine šećera u krvi i kontrolira apetit

X-Treme Burner je savršen izbor prije treninga. Zahvaljujući svom trostrukom učinku - nema više masnoća, nema više gladi te nevjerojatan nivo energije - impresionirat će sve. Isprobajte odmah i iskoristite BESPLATNU ponudu 1 + 1!

Proizvodi za vas

-51%
Posebna cijena 189,99 kn Standardna cijena 389,98 kn
Pogledajte proizvod