PIPERIN: RJEŠENJE PROTIV DODATNIH KILOGRAMA

Danas trajni problem gotovo svih, žena i muškaraca, uvijek je isti: kako izgubiti nepotrebne kilograme koji umanjuju samopouzdanje. Ali sada, znanstvenici su otkrili vrlo učinkovit aktivni sastojak, koji nam može pomoći u borbi protiv viška kilograma i neugodnog sala s trbuha. Pitate se što je to? Nastavi čitati.

Piperin - nevjerojatan sastojak

Možda mnogima nepoznanica ali sigurni smo da ste već koristili piperin. Kako? Ovaj aktivni sastojak nalazi se u vrlo uobičajenom crnom papru i odgovoran je za njegov oštar okus. Ali ne samo to.

Super snažni prirodni termogen

Piperin posjeduje neusporediva svojstva. Ne samo da ima diuretičko i antioksidativno djelovanje, već se uglavnom koristi zbog svojih svojstava za mršavljenje.

Otkrijte sve prednosti piperina ovdje:

  • je termogen koji pomaže u sagorijevanju masnih slojeva lokaliziranih na određenim dijelovima tijela, kao što je područje trbuha;
  • ubrzava eliminaciju viška vode, smanjujući na taj način zadržavanje vode i promičući eliminaciju toksina koji ometaju metabolizam
  • olakšava probavu, poboljšava apsorpciju hrane i drugih tvari u crijevima, ubrzavajući crijevni tranzit.


Zbogom, višku kilograma!

Mršavljenje nikad nije bilo lakše. Predstavljamo vam 6Pack Accelerator, prirodni dodatak prehrani koji će vam pomoći da izgubite težinu u tren oka. Najprodavaniji PowGen proizvod ne sadrži samo piperin, koji uz prethodno spomenute prednosti, povećava i apsorpciju i učinkovitost ostalih sastojaka za najmanje 30%, ali i:

  • Sicilijanski ekstrakt crvene naranče, koji sprječava nakupljanje masnoće;
  • ekstrakt kajenske paprike, koji zbog termogenog učinka sagorijeva masnoću, ali ne nadražuje želudac;
  • i zeleni čaj, koji podiže tjelesnu temperaturu sagorijevanjem masnoće.

Nevjerojatno sagorijevanje masnoće - 6Pack Accelerator, sa svojim 2 u 1 učinkom, ne samo da vam pomaže u borbi protiv viška kilograma i uklanja trbušne masnoće, već vam pomaže u sprječavanju stvaranja novih masnoća.

Proizvodi za vas

-50%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod