Zašto novogodišnje odluke nikad ne upale

2021 je iza ugla što znači došlo je vrijeme za novogodišnje odluke!

Bez obzira na ambicije, bilo da je riječ o gubitku masnoća oko trbuha, dodavanje više treninga s utezima ili bolja prehrana važno je imati na umu da je novogodišnje odluke mnogo lakše prekršiti nego li donijeti.

Motivacija je ključna!

Rečenice poput: „Znam što želim postići ali iz nekog razloga ne vidim nikakve rezultate!“ su već postale učestale. Tisuće muškaraca poput tebe postave svoje ciljeve za top formu u siječnju ali na putu do cilja odustanu jer rezultati ne budu vidljivi odmah.

Možeš uspjeti ali je važno znati koje stvari najčešće stanu na put.

1. Previše ili nikako vježbanja

Jedan od razloga zašto mnoge novogodišnje odluke propadnu je zato što mnogi prenaporno treniraju ili pak ne treniraju nikako.

Profesionalci savjetuju da se krene polagano. Onu staru izreku koja kaže bez muke nema nauke možeš slobodno zaboraviti. Pretjerivanje će se samo obiti o glavu. Učini sebi uslugu i jednostavno se počni malo više kretati.

Odluči se za umjerena vježbanja. Umjesto napornih treninga koristi dodatak koji sagorijeva masti i pojačava metabolizam. PowGen Easy Burn sagorijeva 24% više masti* za nekoliko sati dok održava mišićnu masu netaknutom.

2. Previše bijelih masti u tijelu

Takozvane bijele masti su tvoj najgori neprijatelj. To je masnoća koja se nakuplja oko trbuha. Blagdani se obično ne podudaraju s dosljednim rutinama vježbanja, a nažalost i nedostatak vježbanja rezultira pretjeranim nakupljanjem bijele masnoće u tijelu.

Da ne pričamo kako trenutni lockdown i slasni božićni kolači baš nikako ne doprinose…

Na sreću je moguće pretvoriti bijele masnoće u smeđe ali s pravim dodacima. Riješi se masnoće oko trbuha s 6Pack Acceleratorom! Naš dodatak pomaže smanjiti masnoće u trbuhu čak i do vrtoglavih 50%*!

3. Toksini i višak vode u tijelu

Još jedan problem koji stoji na putu između tebe i isklesanog tijela je preopterećen limfni sustav. Naime, višak vode blokira mogućnost mršavljenja.

Rješenje je jednostavno: riješi se viška vode koja čini da izgledaš mnogo deblje, a usput se riješi i toksina. Oboje možeš postići s Turbo Fix dodatkom – za samo nekoliko dana, zahvaljujući svojoj poboljšanoj formuli!

Uzmite sva 3 u paketu – 6Pack Paket

Mali pomoćnici Djeda Mraza pripremili su paket PowGen proizvoda za čelično tijelo 2021. godine!

Računamo na to da svakodnevnoj rutini dodaš umjerenu vježbu tako da će trajati do ljeta, dok će ti s druge strane 6Pack Paket pomoći smanjiti masnoće, riješiti se nadutosti i pomoći oblikovati tvoje tijelo.

*[Rezultati se mogu razlikovati. Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života koji su od iznimne važnosti.].

Proizvodi za vas

-53%
Posebna cijena 259,99 kn Standardna cijena 552,97 kn
Pogledajte proizvod