30-dnevna transformacija tijela

Nalazite se i u situaciji u kojoj odjednom imate višak kilograma. Većina nas nema pojma kako ih se riješiti. Promijenite prehranu i krenite u teretanu. Ali mnogi od nas nemaju 2 sata dnevno da posjete teretanu. I kada pokušamo, rezultati nikada ne dolaze dovoljno brzo. Ali postoje načini da se ovaj proces ubrza! Čitajte dalje kako biste saznali više.

Što ako vam kažemo da je PowGen, koji se fokusira na dodatke prehrani za muškarce, sastavio komplet koji pruža vidljive rezultate u samo 30 dana? U setu ćete pronaći 2 proizvoda koji sadrže visoko učinkovite sastojke za koje je dokazano da djeluju.

Počnite ujutro sagorijevati masnoću

Plan je ustati i započeti dan Easy Burn-om. Možete ga uzeti bilo gdje sa sobom i popiti ga umjesto jutarnje kave. Poboljšat će metabolizam i pomoći vam da sagorijevate više masnoće i tokom dana. Istovremeno će podržati koncentraciju i dati vam više energije!

Učinci Easy Burn dolaze iz sjemenki kola, zelene kave, ekstrakta đumbira i vitamina B3. Ovi sastojci sinergijski povećavaju brzinu metabolizma i poboljšavaju omjer mišića i masnoće. Također imaju korisno svojstvo za blokiranje šećera, smanjujući razinu kalorija.* Može li to učiniti vaša obična kava?

Sljedeći na redu - L-karnitin

L-karnitin je prirodna aminokiselina koja ima ključnu ulogu u proizvodnji energije: prenosi masne kiseline u mitohondrije u stanicama. Mitohondrije djeluju kao tvornice, sagorijevaju masnoću i stvaraju energiju za naše tijelo.

L-karnitin Max Power sadrži Carnipure® iz Švicarske - najčišći L-karnitin na tržištu. U njegovom sastavu nalazimo i ekstrakt guarane za višu razinu energije i brži metabolizam. Najbolje je ako uzimate Max Power prije treninga ili prije bilo kakve fizičke aktivnosti, poput trčanja, šetnje psa itd.

Osim što ćete povećati učinkovitost svog treninga, poboljšat ćete i svoju izdržljivost i ubrzati regeneraciju mišića. Na ovaj način možete najbolje iskoristiti svoje vježbanje i riješiti se bolova u mišićima sljedeći dan!

Najbolja kombinacija

Kombinacija ova dva proizvoda jamči najbolje rezultate. Možete ih uzimati kad vježbate, kao i slobodnim danima. To vas može iznenaditi, ali oni mogu ubrzati vaš metabolizam, čak i ako uopće ne vježbate.

Oba su proizvoda sadrže samo najkvalitetnije sastojke i osmišljena su tako da tijelo neprestano sagorijeva više masnoće. Proizvedeni su u vrhunskim EU pogonima u skladu s najstrožim GMP i HCAAP standardima.

Ne gubite vrijeme i pretvorite svoje tijelo u mašinu za sagorijevanje masnoće! Pogledajte posebnu ponudu 30-dnevnog seta iz PowGen-a. Sada na AKCIJI sa 67% POPUSTA!

*Izvori:
Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Dostupné na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/
Benjamin T Wall, Francis B Stephens, [...], and Paul L Greenhaff. (2011). Chronic oral ingestion of l‐carnitine and carbohydrate increases muscle carnitine content and alters muscle fuel metabolism during exercise in humans. J Physiol. 2011 Feb 15; 589(Pt 4): 963–973. Publikované online 2011 Jan 4. https://dx.doi.org/10.1113%2Fjphysiol.2010.201343

Proizvodi za vas

-54%
Posebna cijena 239,99 kn Standardna cijena 519,97 kn
Pogledajte proizvod