Mitja: "Okrenuo sam novi list"

Mitja, 39-godišnji stručnjak za tehničku podršku i vozač taksija, težio je 108 kg. "Imao sam problema sa kilogramima još od djetinjstva ", priznaje. Puno puta je pokušao izgubiti kilograme, no uvijek su se vraćali. 

Promijenit ću sve

Odlučio je raditi na sebi i rješiti se kilograma jednom zauvijek.
"Okrenuo sam novi list. Počeo sam zdravije jesti i odlaziti u teretanu koju su predložili moji prijatelji." Svakodnevna vježba je pokazala rezultate, ali još uvijek je nešto nedostajalo. Nije imao dovoljno energije i žudio je za ukusnom hranom (kebab je bio najslabija točka).

Mitja je shvatio da mu treba nešto da ubrza proces, inače će opet izgubiti motivaciju. Trebalo mu je nešto učinkovito, sigurno i znanstveno dokazano. Njegov prijatelj je predložio PowGen liniju za mršavljenje, stvorenu posebno za muškarce.

"Puno vode sam zadržavao u tijelu, osobito u trbuhu i licu, pa sam se odlučio na TurboFix napitak.Prve rezultate sam dobio odmah!“ Nakon tjedan dana zakoračio je na vagu i shvatio da je izgubio mnogo kilograma. Ali to nije bilo sve: "Primijetio sam da imam više energije za vježbu, nisam se toliko umarao i, što je najbolje od svega, moj apetit se smanjio".


Jedna čudna nuspojava

Brzi rezultati su mu dali motivaciju. "Kada sam vidio stvarne rezultate, lakše sam se držao zdrave prehrane i svakodnevnog treninga."
Sve u svemu, Turbo Fix se dokazao kao izvrsna podrška. Mitja objašnjava: " Moje samopouzdanje je zaista poraslo, u svim područjima života."
Spominje još jednu nuspojavu: "Kad hodam ulicom, ponekad me žene odmjeravaju", smije se on. – "Stvarno bih ga preporučio svim muškarcima koji imaju problema s kilogramima.“


Što sadrži TurboFix?

Turbo Fix napitak sadrži snažne prirodne ekstrakte biljaka za koje je dokazano da brzo ispiru višak vode iz tijela, održavajući ravnotežu minerala. Opuncija, maslačak, peršin, korijen sarsaparile i mlijeko čička olakšat će nadutost, smanjiti oticanje, podržati jetru (glavni organ za sagorijevanje masnoća) i dati vam sigurne i brze rezultate.

Proizvodi za vas

-50%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod