Adiponektin: Hormon mršavljenja!

Hormoni povezuju djelovanje svih organa i sudjeluju kod brojnih funkcija u tijelu. Svi znamo da su hormoni odgovorni za probleme s aknama i prekomjernom težinom ali da li znaš da postoje hormoni koji pomažu kod mršavljenja? Provjeri u nastavku!

Da li možemo smršaviti tako da kontroliramo hormone?

Znanstvenici su istražili to pitanje jer su upravo hormoni ti koji odlučuju da li se hrana koju pojedemo, u našem tijelu sačuva u obliku masnoća ili ne. I što su zapravo otkrili? Ako potaknemo nastanak i djelovanje određenih hormona na taj način možemo tijelo potaknuti da troši više kalorija.

Adiponektin - hormon mršavljenja

Adiponektin je hormon koji nastaje u adipoznom smeđem tkivu i sudjeluje kod reguliranja metabolizma lipida i ugljikovih hidrata. U tkivu nastaje kada je u tijelu vrlo malo zaliha masnoća zato povećava sposobnost mišića da koriste ugljikohidrate i pretvaraju ih u energiju.

Ali to nije sve – taj hormon ubrzava topljenje masnog tkiva, smanjuje apetit i smanjuje rizik od nastanka dijabetesa tipa 2.

Proizvodnja adiponektina se smanjuje starenjem

Kako starimo proizvodnja adiponektina se smanjuje. Istraživanja su pokazala da taj hormon nastaje isključivo u smeđem masnom tkivu, a njegova masa se smanjuje s godinama. Zato je razumljivo zašto se mnogi ljudi s godinama udebljaju.

Probudi svoj hormon i smršavi s 6Pack Acceleratorom

6Pack Accelerator kapsule sadrže patentirani ekstrakt soka crvene naranče, patentirani ekstrakt zelenog čaja s kofeinom, ekstrakt kajenskog papra (kapsaicin) i vitamin B6. Sinergijsko djelovanje aktivnih sastojaka potiče stvaranje smeđeg masnog tkiva zbog čega je moguće sagorjeti više kalorija!

Kliničke studije su pokazale da stimulacijom aktivnosti smeđeg masnog tkiva tijelo može otopiti dodatnih 500 kalorija svakoga dana!

Želiš ravan trbuh? 6Pack Accelerator kapsule pobrinut će se za topljenje masnog tkiva upravo na tom kritičnom području! S 6Pack Acceleratorom je naša testna skupina uspjela izgubiti mnogo cm u području struka!

⦁ smanjen opseg struka do 7,5 cm* 
⦁ smanjenje do 50 % masnoće oko trbuha* uz održavanje zdrave prehrane

*[Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Za gubitak težine je vrlo važno hraniti se zdravo i održavati zdrav način života.]

Za 6pack trbušnjake tijekom cijele godine!

Iskoristi ludu ponudu: platiš 1, dobiješ 2!

Kombiniraj i uštedi - Kupi 6Pack Paket!

Za tebe imamo odličan 30 dnevni program za 6pack trbušnjake koji sadrži kombinaciju svih proizvoda koji su ti potrebni za snažne trbušnjake! S kupnjom ovog paketa možeš uštediti čak 60%!

Proizvodi za vas

-50%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod