NAPITAK ZA SAGORIJEVANJE MASNOĆE!

Čaša ovog napitka sagorjet će masnoće, a da pritom ništa ne osjetite. Vjerujte njegovom učinku!

Najbolji napitci za sagorijevanje masnoće

Sigurno ste već čuli za napitke koji sagorijevaju masnoću, tj. napitak koji poboljšava probavu, potiče metabolizam i posljedično ubrzava sagorijevanje masnoće.

Najbolji napitak za sagorijevanje masnoće je definitivno zelena kava - kraljica sagorijevanja masnoća! Ovo nije neka posebna i egzotična sorta, već jednostavno klasična mješavina koja nije podvrgnuta postupku prženja.

To znači da zrna zadržavaju svoju prirodnu, zelenu boju. Uz sve to, sadrži i mnogo polifenola, više minerala i vitamina (posebno B skupine) i manje kofeina od klasične pečene kave.

Sva ova posebna svojstva donose korist našem tijelu: potiču apsorpciju masti, djeluju antioksidativno i protuupalno te kontroliraju razinu šećera u krvi (izvrsno i za dijabetičare).

Još jedan savršeni prirodni sastojak za sagorijevanje masnoće su sjemenke kole koje rastu u šumama Afrike. Ovaj sastojak bogat kofeinom potiče mršavljenje, ubrzava metabolizam, poboljšava probavu i povećava razinu energije.

Napitak koje ubrzava sagorijevanje tjelesnih masnoća

Predstavljamo vam napitak Easy Burn na bazi zelene kave i sjemenki kole, koji na prirodan način podiže unutarnju temperaturu tijela i kao rezultat toga tjera tijelo da misli da trenirate. Ovo je znanstveno dokazano da sprječava uporabu šećera kao glavnog izvora energije i na taj način tjera tijelo da koristi višak masnoće nakupljene u tijelu.

To znači da također sagorijeva masnoću u danima odmora kada nemate vremena za vježbanje.

Djeluje na dva načina:

  • sprječava apsorpciju šećera u crijevima i upotrebu šećera iz hrane
  • sprječava tijelo da iskoristi šećer (glukozom) koji se pohranjuje u jetri i mišićima (u obliku glikogena) kao izvor energije.

Zašto je Easy Burn tako učinkovit

Piće aromatizirano od breskve sadrži ekstrakte sjemenki kole, zelenu kavu, đumbir i vitamin B3 i pomaže vam sagorjeti masnoću čak i tijekom odmora:

  • sagorijeva 5,7%* više masti, tijekom odmaranja
  • poboljšava probavu
  • regulira razinu šećera u krvi
  • održava visoku razinu energije
  • smanjuje osjećaj umora

Napitak je savršen za one koji vode brzi način života, što im ne dopušta da provode sate u teretani ili svakodnevno rade redovite tjelesne aktivnosti. Također je savršeno za povećanje razine energije tako da se možete nositi sa svim dnevnim preprekama. Da biste aktivirali sagorijevanje masnoće i povećali razinu energije, samo otopite 1 vrećicu u 1 čaši vode i konzumirajte je nakon doručka ili ručka.

Proizvodi za vas

-50%
Posebna cijena 179,99 kn Standardna cijena 359,98 kn
Pogledajte proizvod